Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Season 6 casting: Έχουμε Euron Greyjoy


Μετά τους Ian McShane και Max von Sydow, άλλο ένα νέο όνομα που θα συμμετέχει στην 6η σεζόν έγινε γνωστό: ο Δανός ηθοποιός Pilou Asbæk.


Ο Asbæk, μετά κι από επίσημη ανακοίνωση του HBO, θα αναλάβει το ρόλο του Euron Greyjoy, τον οποίο η αλήθεια είναι πως πολλοί περίμεναν πως θα τον κάνει ο Ian McShane (οπότε μένει ακόμα μυστήριο ο ρόλος του McShane). Ο Euron Greyjoy είναι ένας από τους μικρότερους αδερφούς του Balon Greyjoy, του Άρχοντα των Iron Islands, και θείος του Theon/Reek και της Yara Greyjoy, καπετάνιος του πλοίου the Silence και απρόβλεπτος χαρακτήρας. O ρόλος του θα είναι σημαντικός για την εξέλιξη της σειράς.


Μιας που πιάσαμε τους Greyjoys, στη 2η σεζόν ένας ανώνυμος Drowned Priest εμφανίστηκε να βαφτίζει τον Theon όταν επέστρεψε στα Iron Islands για να βοηθήσει τον πατέρα του στην κατάκτηση του Βορρά. Φήμες ήθελαν να είναι άλλος ένας αδελφός του Balon, ο Aeron Greyjoy, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί. Αλλά μπορεί και να είναι. Ίσως τον ξαναδούμε κι αυτόν στην 6η σεζόν.



Ο Pilou Asbæk, όπως είπαμε, είναι Δανός, συμπατριώτης του Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) και της Birgitte Hjort Sørensen (wildling αρχηγός Karsi).  Έχει παίξει σε αρκετές δανικές και αμερικάνικες ταινίες και σειρές, όπως το Borgen, το The Borgias με τον Jeremy Irons και έχει παίξει και στην ταινία Lucy με τη Scarlett Johansson.

Welcome.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου