Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Το Game of Thrones στην Ισπανία για την 5η σεζόν;

Ενδιαφέροντα νέα για τα γυρίσματα της 5ης σεζόν, αν τελικά αυτά καρποφορήσουν. Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, οι παραγωγοί του Game of Thrones ψάχνουν για τοποθεσίες στην Ισπανία, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ανδαλουσίας, για να γυρίσουν εκεί μερικές σκηνές της 5ης σεζόν. Είναι ήδη σε συζητήσεις με τοπικό γραφείο γυρισμάτων.

Αν κλείσει η συμφωνία τελικά, η Ισπανία θα γίνει η 7η χώρα στην οποία θα έχουν γίνει γυρίσματα για το Game of Thrones. Για την ιστορία, οι 6 χώρες είναι οι:

Μάλτα και Μαρόκο (στις πρώτες σεζόν), Β. Ιρλανδία (όπου βρίσκεται η "βάση" της παραγωγής), Κροατία, Ισλανδία και τέλος ΗΠΑ, όπου γυρίστηκε η σκηνή με την αρκούδα στο επεισόδιο 3x07, "The bear and the maiden fair".


Το Entertainment Weekly δεν μπορεί να γνωστοποιήσει τι γυρίσματα θα γίνουν εκεί και ποια περιοχή του κόσμου του Game of Thrones θα αποδώσουν. Παρόλα αυτά, σε συζητήσεις που γίνονται στο διαδίκτυο, εικάζεται πως θα δούμε τη Dorne, την πατρίδα του Oberyn Martell.

***

**UPDATE 18/6**

Οι David Benioff και D.B. Weiss, σε συνέντευξη στο Entertainment Weekly, ανακοίνωσαν κι επίσημα πως ναι, στην 5η σεζόν θα δούμε τη Dorne. Επίσης, επιμένουν στο πλάνο τους για 7 σεζόν.


Επίσης, δηλώνουν ενθουσιασμένοι με το τέλος της ιστορίας, που τους έχει αποκαλύψει ο George Martin για περίπτωση απροόπτου, και θέλουν το Game of Thrones να έχει μια τελευταία σεζόν τόσο καλή όσο ήταν η τελευταία σεζόν για το Breaking Bad.


Όλη τη συνέντευξη μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου