Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ανακοινώθηκαν όλοι οι σκηνοθέτες της 4ης σεζόν

Εδώ είχαμε αναφέρει ότι ανακοινώθηκε πως ο Neil Marshall θα σκηνοθετήσει το 9ο επεισόδιο της 4ης σεζόν. Πριν λίγες μέρες βγήκαν στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα των σκηνοθετών της 4ης σεζόν.

Ας δούμε ποιοι είναι ανά επεισόδιο:

  1. David Benioff & D.B. Weiss
  2. Alex Graves
  3. Alex Graves
  4. Michelle MacLaren
  5. Michelle MacLaren
  6. Alik Sakharov
  7. Alik Sakharov
  8. Alex Graves
  9. Neil Marshall
  10. Alex Graves

4 επεισόδια λοιπόν ο Alex Graves, από 2 οι Michelle MacLaren & Alik Sakharov κι από ένα οι Benioff-Weiss και ο Neil Marshall.

O Graves σκηνοθέτησε 2 επεισόδια στην προηγούμενη σεζόν, τα "Kissed by fire" και "And now his watch is ended". Στις παλιότερες δουλειές του συγκαταλέγεται το West Wing. Για τη Michelle MacLaren δεν υπάρχουν λόγια, αφού εκτός του ότι σκηνοθέτησε τα "Second Sons" και "The bear and the Maiden Fair" της προηγούμενης σεζόν, έχει σκηνοθετήσει επεισόδια (μεταξύ άλλων) για X-Files, The Walking Dead και φυσικά για Breaking Bad. O Alik Sakharov τέλος, σκηνοθέτησε το "What is dead may never die" της 2ης σεζόν και το "The Climb" της 3ης. Είναι αναγνωρισμένος πιο πολύ για την καλή φωτογραφία του σε σειρές (cinematographer) αλλά και σαν σκηνοθέτης δεν τα πάει άσχημα.


Τέλος, όσον αφορά τη συγγραφή των επεισοδίων,  τα περισσότερα τα έχουν γράψει οι Benioff & Weiss. Ένα επεισόδιο έχει γράψει ο George Martin και δύο ο Bryan Cogman. Οπότε, όπως άφησαν να εννοηθεί, τα 7 επεισόδια τα έχουν γράψει όλα αυτοί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου